parallax background

Cabana Supporter

Valea Avrigului
 

Cabana Supporter Valea Avrigului

Cabana Supporter are o capacitate de 21 de locuri

Detalii despre cabana:


Posibilitati de agrement:
- centru de echitatie situat la o distanta de 150m
- drumetii spre vf Negoiu, vf Suru, cabana Barcaciu, Poiana Neamtului.
Distanta din:
Sibiu - Cabana Supporter - 35 km,
Avrig - Cabana Supporter - 7, 5 km.
Cabana Supporter - Castelul de lut Valea Zanelor -24 km
Cabana Supporter - Balea - 59, 3 km.
Cabana Supporter - Paltinis - 68, 6 km.


Cabana Supporter se afla situata in localitatea Avrig, pe Valea Avrigului.

Centru de echitatieOpriti-va si savurati natura, verdele crud al padurii si legatura miraculoasa cu calul ce va insoteste. O plimbare pe care nu o veti uita niciodata.In centrele de echitatie Brandusa si Ghiocelul va stau la dispozitie cai de rasa si instructori specializati. Va asteptam sa incercati calaria si sa descoperiti ce animale miraculoase sunt caii.

Castelul de lut, Valea Zanelor - SibiuLoc al relaxării și liniștii, Castelul de Lut a luat ființă în 20 martie 2014 având la bază un concept unic de Casă Naturală de Poveste.

De-a lungul anilor am investit toate resursele noastre pentru a crea un loc de basm, un loc al deconectării, special pentru clienții noștri. Vă invităm să descoperiți povestea noastră și aventurile prin care am trecut!

Acest minunat castel se afla la 24km de cabana Supporter!

Drumetii spre vf. Negoiu, vf. Suru, cabana Barcaciu, Poiana Neamtului.Vârful Negoiu este un vârf montan situat în Masivul Făgăraș, județul Sibiu. Cu o altitudine de 2.535 metri, Negoiu este al doilea ca înălțime în România, fiind devansat doar de Vârful Moldoveanu, altitudine 2.544 de metri.

Povestea locului incepe undeva in anul 1906, cand armata austro-ungara a construit aici o cladire in care erau cazati soldatii care pazeau pe varful muntilor granita dintre Imperiul Austro-Ungar si Tara Romaneasca. Dupa destramarea imperiului, cladirea a ramas cu destinatie de adapost pentru locuitorii din Avrig. Inainte de al doilea razboi mondial, a avut mai multi proprietari si a fost folosita in circuit inchis. Tot aici a functionat un gater pe apa unde erau prelucrate lemnele de la poalele muntelui.

Cascada Balea - SibiuSituata in masivul Fagaras intre varfurile Moldoveanu si Negoiu, ramne cea mai renumita cascada. Cascada Bâlea te pune în faţa unui spectacol de o surprinzătoare frumuseţe.

Întreaga poveste a acestei ape îşi are începutul la izvoarele pârâului Bâlea (mult mai sus), ajunge la apogeu în albia lacului cu acelaşi nume şi coboară până aici ca să-şi ia, în cădere, numele de cascada Bâlea. Pe scurt, unul dintre cele mai frumoase circuri glaciare.

Ferma de cerbi si ciute - Pensiunea Poiana NeamtuluiPrima ferma de cerbi si ciute se afla in incinta paradisului nostru, avem un spatiu amenajat. De la an la an numarul lor creste pentru ca s-au adaptat foarte bine și se inmultesc. Vizitele la cerbi se pot face doar insotiti!

Vizitele se pot efectua fara programare in fiecare zi de SAMBATA si DUMINICA, in perioada toamna-iarna intre orele 12:00 - 15:00 si in perioada primavara - vara intre orele 9:00-11:00 si 14:00 - 19:00 .

Arena Platos - Paltinis, RomaniaArena Platos Paltinis este cel mai nou Mount Resort deschis in Judetul Sibiu, situat la 58km de Cabana Supporter, deschis la doar cativa kilometri de Statiunea Paltinis.

Statiunea Paltinis este cea mai veche statiune montana din tara, intemeiata in anul 1894 de catre Societatea Carpatina Ardeleana a Turistilor si este statiunea montana climaterica situata la cea mai mare altitudine, 1442 metri.

Complexul de schi si snowboard Arena Platos Paltinis si-a deschis pentru prima data portile in urma cu 10 ani de zile, in 2010. Resortul dispune de aproximativ 3.5 km de partii, impartite pe diferite categorii de dificultate si nivel.